perjantai 26. helmikuuta 2016

Supermölli

Maanantaina käytiin illalla SWAU:n supermölleissä. Mentiin kaks kertaa supermöllirata, maxiluokassa, rimat siis 55cm. Ekaa kertaa ratana 55. Eikä yhtään rimaa tullu alas. Ekalla radalla taisi mennä yhen putken ohi ja loppusuoralle en kerenny ohjaamaan, loppusuora olikin vähän ovela, kun eka este oli vähä vino ja sitten kaks hyppyä suoralla. Tuo eka ois pitäny vielä merkata, nii ois mennyt. No siinä tais mennä ohi ja sitte hokas oman hihnan suoran päässä ja haki sen. Hahaha. Mutta Ninja ei käyny kenenkää ihmisen luona, vaa rata mentiin keskittyminen esteissä.

Toinen rata menikin sitten paljon paremmin. Nyt aioin ohjata tarkasti lopun ja sinne 3.vikalle esteelle meni puhtaasti, mutta sitten taas hokas oman hihnansa ja juoksi täpöä hakee sen mulle, nii kaks vikaa hyppyä meni ohi. Mutta Ninja oli super ja mentiin kovaa, vähän toki harmittaa tuo toka rata, kun ois muuten ollu super ja oia ollu kiva tietää millanen aika saatiin. Eli tuloksena siis 2xhyl. Meidän meno oli kuitenkin niin kivaa ja Ninjahan on superkiva. Niin. Saatiin tuomarin erikoispalkinto!!

Möllit oli superkivat ja kaikki oli kannustavia. Rata oli kans kiva, ei niin helppo kuin esim. Iisalmessa. Aika vaikeitakin putkikulmia jne.

Eilen oli ohjatut aksat. Meillä oli koutsina Ninni. Eka vahvistettiin rengasta, kun Ninjalle se on vielä vähän epävarma, varsinkin kovassa vauhdissa. Nyt meni kuitenkin hyvin, putken kautta vauhdilla ja myös radan osana. Jee.

Tokalla tehtii keppejä. Ninja meni ekan pujottelun aika varovaisesti ja hitaasti. Tokalla kerralla alkoi löytää jo paremmin pitoa pintaan, erilainen matto kuin Viiksessä, jossa enimmäkseen ollaan treenattu. Hypyn kautta vähän erilaisia keppekulmia. Ninja meni hienosti. Ei jäänyt kertaakaan lopusta välejä menemättä. Joka kerta ei ihan löytänyt keppien oikeaa aloituskohtaa. Muuten oli kyllä kivaa kepittelyä. Vieä vähän eri keppikulmia ja erikoisesteet varmoiksi, muuri, pituus ja rengas, nii mehän mennään hypärille! Ensi viikon radalla treenataankin juuri sopivasti erilaisia keppikulmia, tulee tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti