lauantai 20. helmikuuta 2016

Fysiikkatreeniä

Tänään reippaana tyttönä aamukympiltä olin hallilla, mutta eipä ollukaan koira mukana. Mitä ihmettä? Niiinpä.

Nimittäin meille agilityharrastajille oli järjestetty fysiikkavalmennusta. Seuraavat kerrat maalis-toukokuussa. Olipas todella kivaa ja parituntinen vierähti nopsaan. Tehtiin erilaisia kävely- ja juoksuharjoituksia. Kylläpä vaan juokseminen on vaikeaa tai ainakin nopea semmonen, polvet nousee ylös ja juoksu päkiöillä - nämä eritoten muistiin seuraaviin treeneihin, joissa tarttee sitä vauhtia, ja sitähän tarttee. Räjähtävä kiihdytys ja kädet mukana.

Melko monet harjoitukset oli aluksi aika vaikeita, jalat, nilkat ja kädet solmussa, mutta kehitystäkin kerkes tapahtua. Spurttien jälkeen siirryttiin treenaamaan askeltikkaille ja maassa oleville renkaille. Askeltikkailla erilaisia rytmityksiä, olipas TAAS jalat solmussa. Siinä erilaisia kaks ruutua eteen yks taakse jne. Pikkuhiljaa alkoi rytmikin löytyä.

Tähän väliin voin sanoa, että tuli oikeesti kuuma ja hiki. Lopuksi vielä spurtteja, askelkyykkyjä, loikkia jne. Reidet taas kiittää. Ja loppuun venyttelyt. Seuraavaa kertaa odotellessa. Toivottavasti tämänkin kerran opit siirtyy sinne aksatreeneihin ja nytpä näitä opittuja juttuja voi treenailla kotonakin.

Superkivaa hommaa kivassa ja hauskassa porukassa huipun koutsaajan vetämänä. Kiitos Ninnille!

Ninjakin on aloitellut pikkuhiljaa vähän doboilemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti