perjantai 12. helmikuuta 2016

Keppejä ja uintia

Tällä viikolla ollaan käyty omatoimiaksaamassa ja uimassa. Tiistaina käytiin vapaavuorolla aamuhämärissä ennen töitä tekemässä pikkurataa ja keppejä. Sekä kokeiltiin sitä saksalaista, joka ei onnistunut millään pari viikkoa sit, Ninjan aivot oli vissiin työstäny tätä ohjausta väliaikana ja nyt onnistui melko ketterästi. Minäkin ehkä osasin ohjata sen ja Ninja teki työtä käskettyä. Good!

Keppejä tehtiin sitten aluksi palkkatargetille. Vaihdoin puolta keppien välistä, ei häirinny pujotteli loppuun, mutta kun kehuin liian aikaisin, niin vika keppivälin jälkeen kääntyi kahtomaan ja tuli turha pyörähdys. Sitten kokeilin lelupalkkaa, heitin lelun keppien jälkeen eteenpäin. Ninjaan tuli vauhtia, mutta malttoi kuitenkin kepitellä. Pidettiin tauko.

Sit tehtii  pelkästään lelulla, mutta nyt ei enää kestäny, että vaihdoin puolta vaa lopetti kesken. No tehtiin sitten, että oli  samalla puolen ja Ninja kepitteli super. Ei häirinny vaikka menin vähän ohi, se vaa lisäs vauhtia. Lelupalkalla sain myös focuksen pysymään keppien loppuun eikä pyörähdystä kerenny tulla. Ninja haki myös ihan kivasti avokulmaa, enkä enää ihan kädestä pitäen "työntäny" ekaan väliin. Superkivaa kun sujuu. Alla minivideo treenistä.

 Eilen käytiin uimassa Aalto Tassussa. Olipas kivaa sekin. Ninja oli aikas kreisinä. Ihme homma! Hehhee. Ninja polskutteli hyvin ja olikin sitten eilen aika väsy ja  vielä tänäänkin. Uimaan se ois kuitenkin vielä menny, kun lopetettiin. Höperö. Vaikea kyllä nähä millon tuon energiapakkauksen varaus alkaa olla lopussa. Uinnin jälkeen oli ainakin energiaa koittaa varastaa myynnissä olevia leluja ja pomppia ilopomppuja henkilökuntaa vasten. Oivoi. Pieni uintipätkä, jossa puuskuttelee viimesiä uintipätkiänsä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti