keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hupsistahuijaa


Mitäpä muutakaa sitä tekis aamu seiskalta, kun ajelis hallille treenailee keppejä? No oikeesti vein miekkosen töihin niin samalla reisulla piti poiketa hallin kautta. Kepit on menny lyhyellä ajalle huimasti eteenpäin. Tänään jopa hypyn kautta sain törkättyä kepeille, jota tuossa ylläolevassa videossa näkyy, laatu vaa meni mömmöksi, kun leikkelin.

Nyt Ninja kesti aika hyvin, että olin keppien vasemmalla puolella. Kerran tais jättää pari vikaa välia, kun käänty kattoo, että mitähän vittua (jeesjees sannia on kuunneltu) se eukko tuossa juoksee. Ninja on niin ihana treenikamu, oli meillä hauskaa taas, vaikka aivot menee välillä "jumiin", kun ei tajua heti, vaikka haluaisi.

Ninja kiihdyttää vauhtia, kun juoksen vierellä tai ohi, välillä se johtaa vielä siihen, että keskittyminen herpaantuu ja tahti menee pieleen ja pujottelu katkeaa. Varmuutta vain lisää. Mä niin tykkään.

Me myös ollaan nyt lähes päivittäin tehty vähän tokojutskia. Jee. Sivulletuloja, siirtymisiä, kaukoja, joissa ollaan myös alettu treenata enempi maasta ja istumasta seisomaan siirtymisiä. Noutokapulaa pitäis myös alkaa muistutella ja noudon alkeita. Sekä taas me livistettiin tokon vapaavuorolta.. Pitäis nimittäin päästä treenailemaan porukassa ja vielä mieluummin ihan uusien koirien kanssa ja niitäkin siellä vapaavuorolla oisi. Voi mahoton, kun on nii laiskimus, ettei jaksa lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti