perjantai 5. helmikuuta 2016

Viiden askeleen valssi

Keskiviikoona kyllä mentiin agilityssa semmosta rataa, että jos joku vielä väittää, ettei agility oo urheilua niin voijukrat. Vaihdoin siis ens viikon treenin keskiviikolle, kun en ens viikolla pääse. Treenit oli Viiksi-Areenalla ja isolla kentällä. Mukavaa vaihtelua ja kivaa nähdä uusia koirakoita. Näinpä myös toisen aksaavan labradoorin. Fun!


Elikkäs 1-14 tehtiin. Ja voi juku, että sai juosta.. 2 pakkovalssi, siitä sit 3n merkkaus ja täysiä 6lle. Ninja kerkes eka, joten tein sitten takaaleikkauksen, vaikka aattelin rataan tutustumisessa persjättöä. 7 kans takaaleikkaus ja täysiä 9lle. 10lle törkkäys ja leijeröinti. Aluksi en kerenny tuohon 11 ennen Ninjaa, mutta sitten päästäänkin otsikkoon eli viiden askeleen valssiin. Tein siihen viiden askeleen valssin, niin kerkesin ja Ninja luki ohjauksen super, niin päästiin tekee koko rata. Läähpuuh. Ninja meni kyllä kovaa.

Toisella tehtiin tuota loppu suora treeniä. Eli vihreet 1-8. Aluksi oli vaikeeta saada Ninja menee tuonne 4putkeen, mutta huolellisella "törkkäyksellä" se sinne pujahti. Sitten piti taas juosta täysiä. Ninja meni hyvin okserin ja pituuden, mutta rengas oli vielä nuin kovassa vauhdissa Ninjalle epäilyttävä, joten kiersi sen ja muurinkin. Tehtiin niitä hitaissa vauhdeissa ja meni ne hyvin. Sitten taas loppusuoraa täysiä ja kiersi. Olipas huiput treenit. Ohjaaja tarvii paremman kunnon. Tuli kuuma. Mutta kivaa fysiikkatreeniä ja ihan uutta meikäläiselle.


Eilen tehtiin sitten vaan keppejä. Ninja meni aluksi super. Tehtiin kaikki 12 pari kertaa super. Sitten laborantin keskittyminen herpaantui ja meni juoksemiseksi. Jeejeee. Palattiin 6keppiin. Alkoi sujua. Sitten Ninjalle tuli uusi probleema, eka välillä oli liian kova vauhti, niin ei kääntynyt siihen väliin. Meni ohi ja sitten pujotteli loput hienosti. Palkattiin ekasta välistä muutama kerta. Sit alkoi taittua.

Toisella kerralla oli jo vähä ylimääräistä virtaa pois, nii keskittyi paremmin. Eka 6 ja sit 8 ja 10. Meni hienosti. Hallilla on aika liukas matto, niin Ninja ei pääse vielä niin lujaa, kun haluais, kun taito ei riitä, että tassut pysyis pinnalla. Väsyessä sit koittaa mennä siitä, missä aita matalin, eli jättää esim ekan välin taipumatta. Lissää treeniä. Ninja teki kuitenkin super hyvin sitten, kun sai rytmistä kiinni. Tein myös niin, että kun Ännä lähti pujottelemaan, niin siirryin takana keppien toiselle puolelle. Hyvin kesti sen ja jatkoi pujottelua. Super. Ännä on hieno. Ens viikolla ei päästä meidän valkkaryhmään, mutta ehkä käydään omatoimisesti treenailemassa keppejä ja rengasta ja muuria.

Nyt ollaan tokoiltu jonkin verran aksahallilla. Seuraamista ja jääviä ja kaukoja. Hyvin pelittää, kivalla asenteella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti