perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2015 ja 2016

Nyt vuoden ekana päivänä voi varmaan jo ynnätä mennyttä vuotta ja suunnitella tätä vuotta!


TOKO:

2015
Treenailtiin enimmäkseen omatoimisesti. Käytiin yksi tokokurssi kesällä. Treenattiin noutajaporukassa omatoimesti. Käytiin yksissä möllikokeissa ja yksissä virallisissa kokeissa. Kokeesta ALO1. Kokeen jälkeen alkoi tokomasis. Ei olla treenailtu syyskuun jälkeen kovinkaan tavoitteellisesti, vähän ruutua, kiertoa ja noutoa, sekä seuraamista ja kaukoja ja jääviä jne.

2016
Treenataan enemmän. Kesällä johonkin tokoryhmään, edes joku kurssi. Pidetään kivaa ja etsitään oikeata virettä, ettei mene yli, muttei jää vajaaksikaan. Keskittymistä ja malttia. Seuraaminen tehotreeniin edelleen. Käydään möllikokeissa testailemassa ja etsimässä säätöjä.
Tavoitteena kisata avoimessa luokassa, AVO1 hakemaan. Treenataan ylempien luokkien liikkeitä.


NOME:

2015
Alkuvuodesta taipparikurssilla ensikosketus lajiin. Sytyttiin molemmat. Ninja enemmän. Taipparit läpi eli NOU1. Riistaviettiä löytyy ja kuumuu lajissa 0sta 100n hetkessä. Maltti on valttia tässäkin. Treenailtiin jonkun verran dameilla markkeja, linjaa, hakua, pysäytyksiä..

2016
Tavoitteena startata nome-B kokeessa kesällä/syksyllä. Perustreeniä ja jos pääsisi/ehtisi johonkin koulutukseenkin. Jatketaan jo opittujen asioiden treenaamista. Treenataan myös välillä riistalla. Haetaan oikeaa fiilistä.

PK-lajit eli JÄLKI ja TOTTIS

2015
Ajettiin alle 10 jälkeä. Noin 200 askelta ehkä tai enemmän. Kepeillä tai ruualla, metsässä tai pellolla. Etsittiin oikeaa tapaa opettaa just Ännälle jäljestys. Ei taidettu onnistua. Saatiin keppi-ilmaisu ok mallille. Liika kiire ja into jäljestää, niin keppejä jää jäljelle. Parhaiten onnistui jäljet, joissa sai palkkaa vain kepeiltä.
Tottista kohti BH koetta ja jälkikokeiden tottiksiin. Motivaatiota ja virettä etsitään. Pk-esteitä ei olla tehty.

2016
Jatketaan jäljestyksen ihmeellisessä maailmassa. Tuskin vielä kisataan. Pidennetään jälkiä, ajetaan toisten tekemiä jälkiä.
BH-koe.

AGILITY

2015
Mentiin vaan kokeilemaan lajia syksyllä, jäätiin koukkuun. Aksattiin muutama kurrsi ja päästiin valmennusryhmään joulu- ja tammikuuksi. Nostetaan pikkuhiljaa rimoja maxikorkeuksiin. Pientä radan pätkää. Aloitettiin kepit.

2016
Keppien opettelu jatkuu. Aloitetaan kontakiesteiden opiskelu. Rimat maxikorkeuksiin. Hyppyradalle keväällä. Kesällä/syksyllä agiradoille. Tavoitteena kisata 1luokassa ja nousta 2luokkaan, riippuu miten päästään treenailemaan. Päästäisiin helmikuussakin jatkamaan valmennusryhmässä. Käydään myös mölliradoilla. Etsitään säätöjä.

MINÄ & AGILITY
Opettelen ohjaamaan
Liikkumaan ja rytmittämään
Juoksemaan kovaa
Fysiikkaatreeniä
Käyn valmennuksissa
Haluan kehittyä ja osata
Uskallan ohjata ja liikkua
Pois omilta mukavuusalueilta

JA ENNEN KAIKKEA TOIVOTAAN, ETTÄ PYSYTÄÄN MOLEMMAT TERVEINÄ!!
Niinkuin tekstistä voi huomata meidän pää paino näyttäisi olevan agilityssa. Ohjaajalle uusi laji ja aika vaikeakin, mutta halu kehittyä ja osata työntää eteenpäin, vaikkei liikkuminen edelleenkään ole sujuvaa, ohjaamisesta puhumattakaan. Kaksi vasenta jalkaa ja vasenta kättä tuo haastetta oikeakätiselle ja jalkaiselle ihmiselle. Mutta kun haluaaa niin kyllä pystyykin!!

Huippua tätä vuotta just sulle!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti