torstai 14. tammikuuta 2016

Valkkuaksassa

Torstaiset aksat pitkästä aikaa tänne ratoineen ja sepustuksineen. Tekniikkatreeniä. Me tehtiin 1-9. Tai osissa 1-4 & 4/5-9. Olipas aika haastavaa. Harri koutsasi tälläkertaa. 

1 tehtiin kuvasta poiketen 29. 1-valssi-takaakierto-2-persjättö-takaakierto-3-persjättö-4-hirtto? 5 - 6-valssi-7-8-persjättö-9.

Voi persjätöt. Mä niin jään aina pelkäämään törmäystä ja pysähdyn, vaikka pitäis just liikkua. 1 - 2 meni kivasti ja sit epäilin, ettei N tehnyt oikein, enkä uskaltanut liikkua enkä ohjata - ei näin. Sit sain Ännän menee kolmosen takaakierron ja en kerenny tehä persjättöä, koska en liikkunut. Huoh. Harri teki Ninjan kans kerran tai näytti mulle miten tehään, voi kun näyttää helpolta, kun vain osaa. Oli vähän liika vaikea tänään meille, Ninjakin alkoi epäröidä tuota kohtaa, kun niin monesti meikä mokaili.

4-9. Vautsi miten super tehtiin tuo 5 hirtto? Joku aika sit ei onnannu ollenkaan, nyt meni ku ajatus. Siitä sit 6, ja Ninja karkas putkeen.. lopulta saatiin onnistumaan ja sain mukaan kutoselle ja valssinkin kerkesin tehdä. Vauuuu. Siitä kiireellä persjättöä tekee en ekalla taikka tokalla kerenny, mutta juhhuu kun kerkesinkin lopulta.

Kivat treenit, vaikka olikin melko haastavia nuo kohdat. Lisäksi saatiin kehuja, Ninja on super ja minäkin jotenkuten onnistun ohjaamaan nuinkin nopeaa koiraa, ja edistyn. Pienetkin kehut aina jaksaa niin piristää, kun tuntuu, että unohan ja mokaan ja en muista, enkä ohjaa. Mutta on tää kivaa ja niin haluan oppia vain lisää ja lisää! Ja sekös vasta superia, kun päästiin nyt ihan oikeesti valkkuryhmään, joten treenataan helmikuusta alkaen myös torataisin, mutta klo20-21 ryhmässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti