perjantai 22. tammikuuta 2016

Pakkasta, mitäpä muutakaan

Pakkanen paukkuu, ja tassuja ja naamoja jäätää. Eli ei olla paljoa ylimäärästä nokkiamme ulkona näytetty. Toivotaan, että tänään lauhtuu (nyt näyttää vielä -28...). Ninja on päässyt päivittäin jäälle juoksemaan, juostessa ja reippaassa liikkeessä ei huomaa, että tassuja paleltaa. Hihnalenkillä alkaa heti jotain jalkaa ontumaan. Tossuja ei olla käytetty, tassutkin on kestäneet yllättävän hyvin.



Eilen käytiin kuitenkin aksaamassa. Meillä on kuitenkin lämmin halli, mutta silti kehtuutti lähteä -27-30 pakkasessa mihkään. Mutta kyllä kannatti Ännä meni super. Sanna koutsasi. Rimat osa 35 ja osa 40! Me tehtiin 1-11 & sit lopuksi 12-13(joka oli okseri)-4.

1-2- valssi-takaakierto-3-"pyörähdys"-4-takaakierto-5-valssi-6-7-8-9- aluksi takaaleikkaus ja sitten persjätöllä-10 - 11. Ninja meni hienoati, vaikka rimat taas nous. Jaksoi hyvin. Tehtiin ekaksi 5-11. Takaaleikkaus oli aluksi aika vaikee, ei olla tehty ennen. Mutta sitten Ännä (JA minä) alettiin hokata ja sujui hyvin. Jee. Sitten alusta 1-11. 5 takaakierrolle sai pitää kiirettä, lisäksi palkkatargetti oli just sopivasti ja sitä piti käydä tarkistaa. Muuten meni ok. 10lle kerkesin tehä persjätön ja uskalsin liikkua, enkä jäädä "tulilinjalle".

Lopuksi 12-13. Okserin aluksi kiersi, kun ei olla tehty ennen, mutta ohjasin paremmin, nii loikkas. Siitä 4 saksalainen. Ninja teki hienosti. Sanna pelotteli jo, että meidän pitää ruveta tekee keppejä, kun kohta meidän "pitää mennä" kisaamaan, kun rimat alkaa olla maxikorkeuksilla. Apuaaaa. Ens viikolla käydään vapaavuorolla, jos pakkanen oikeesti laskee alle -10. Siis mähän en ole yhtään kilpailuhenkinen ;-)

Viikonloppuna meen kattomaan agilitykisoja, että tietää noin mitä pitää vielä osata ja mitä siellä kisoissa oikeesti tapahtuu. Jännää.



1 kommentti:

  1. No sittenhän möllit tulee tarpeeseen ja kohta ootkin virallisissakin kisoissa ;) Huomenna nähhään! <3

    VastaaPoista