tiistai 26. tammikuuta 2016

Turistina aksakisoissa

Viikonloppuna kävin kattomassa agilitykisoja 1-luokan verran. Viime kerrasta aksakisoissa olikin kertynyt jo aikaa. Kisakuume taas kasvoi ja ostinpas sitten lisenssinkin. Positiivinen mieli jäi, eikä ne radatkaan näyttäneet ihan kauheilta.

Ihanan Ransun "kennelyttönä" agilitykisoissa. 
Sunnuntaina käytiin Mervin ja Hipun kanssa treenaamassa pitkästä aikaa nomea. Oltiin jäällä. Ninjan kanssa tehtiin markkeja, eteenmenoja ja lähihakupillitystä ja muutama pillipysäytys. Ninja oli taas innoissaan, kun pääsi hommiin. Ihmeen kivasti meni. Nyt koitan luovutuksen saada istuen eteen, mutta Ninja tarjos sivulletuloa, joten sekin käy. Markitkin meni hyvin eikä koittanut vaihtaa/hakee kumpaakin. Kiva treeni.





Eilen ostin extempore irtovuoron Sinin aksatreeneihin, kun alkoi just sopivasti klo20, että kerkesin töistä.. Ja vähän taas kisoihinmenofiilis laski. Ninja oli aivan kreisinä, en saanut ohjattua sitä oikein mihinkään. Varmaankin, kun pitkästä aikaa Sini oli koutsina ja Ninjasta Sini on niin super, kun siltä on aina saanut nameja kursseilla. Ratakin oli aika vaikea, paljon putkia ja pakkovalsseja parissa kohtaan. Mä en osannu tehä pakkovalssia oikeessa ajassa, ei olla kyllä edes pakkovalsseja tehty piiitkään aikaan, että siksikin vaati muistuttelua. Muutenhan rata ois ollu mentävissä, mutta Ninjan kreiseillessä kerkesin jo unohtaa radan. Saatiin kuitenkin "alkuhöyryjen" jälkeen tehtyä ihan kivaa pätkää. Ja pussia, ei olla tehty kuin kerran aiemmin avustettuna. Nyt aluksi pari kertaa vahvistettiin pussia, Sini nosti vähän pussia. Hyvin meni, putken kautta pussiin ja meni super. Sitten rataa pussille asti, ei tarttenu enää auttaa, kun sujahti pussiin. Ninjasta pussikin on siis aika siisti juttu ja teki myös pussin kerran itsekseen. Sitten rataa, että pussikin oli osana, eikä saanut palkkaa pussin jälkeen. Hienosti meni.

Toisella treenillä tehtiin keppejä. Juu vimeksi kuukausi sitten tehty. Nyt tehtiin 5 väliä ja 7 ja 9. Ekaksi meni super. Mutta alusta oli vähän liukas ja luisti tassut, nii pari vikaa jäi välistä. Mutta super hyvin irtos ja meni kepit, vaikka jäin paikoilleen. Että kyllä ne kepitkin alkaa olee aika pian "kisakunnossa". Jee. Ninja on kaikkien koutsien lemppari, mutta mulle haastava. Aina, kun kattoo muiden suorituksia ja ne näyttää niin helpolta ja ohjaajat kerkee miettiä ohjaamista, ainakin välillä. Ninjan kanssa mun pitäis olla aina hieman edellä ja tietää, mitä teen tai se on jo menny. Kyllä me vielä joskus sinne kisaamaan päästään!

Söpis <3

2 kommenttia:

  1. Hih, lisenssi ei varmasti mene teillä hukkaan kun kepitkin on kohta jo ready ;) Voihan kisakuume, onneksi siihen on lievitystä tulossa kunhan pysyttäs Raaraan kanssa molemmat terveinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepjep,voi kisakuume, lauantaina saatetaan taas palautua maanpinnalle, kun tullaan epiksiin. Apuuuuaaa.

      Poista