perjantai 20. marraskuuta 2015

Uimassa ja kepittelemässä

Hellurei. Taas ollaan viikko löhöilty, eikä tehty mittää. No puolet totta. Ke ja to oli meillä toimintapäiviä ja ollaan me omatoimitokoiltu ja treenailtu ruutua ja kiertoa pari kertaa tässä välissä.


Ruutu on edistynyt huimasti. Ei mikään ihme, jos sitä nyt vihdoin on alettu treenata. Jopa alettiin yhdistää pysäyttämistä ruutuun. Meni kivasti, mut alko hakea oikeelle etukartiolle paikkaa. Korjasin keskelle, meni lopuksi kerran keskemmälle ja siihen lopetettiin. Tein vielä yhen lelulle juoksun. Menee vauhdilla.

Merkin kierrossa sitte yhisti tuon toppauksen ilmeisesti, kun kiersi merkin, mutta pysähty sen viereen. Höhlä. Heitin lelua mun taakse, nii juoksi sitte sieltä pois. Hyvin kuitenkin tajuaa jo jujun ja lähtee käskyn saatuaan kiertämään. Tuon pysähtymisen nyt vaa sekotti tuohon ruutuhommaan. 

Sitten kokeiltiin noutoa. Tai nostoja. Ne meni kyllä ihan plörinäksi, Ninjalla oli taas omanlaisia ratkaisuyrityksiä hommaan. Ei niistä sen enempää. Taisi olla jo niin suurissa sfääreissä nuiden hauskojen liikkeiden jälkeen, että ei pysynyt enää homma kasassa. Tehtiin sitten illemmalla sisällä metallikapulalla pitoa ja nostoja, niissä oli jo järki matkassa.


Keskiviikkona päätin extempore mennä Ninjan kanssa aamulla ennen töihin lähteä uimaan. Koirakylpylä Aaltotassuun. Avannut vasta vähän aikaa sitten täällä Kuopiossa. Kiva paikka, suositellaan ja käydään varmaan toistekin. Ninjalle laitettiin liivit päälle ja sit uittajan kans pulikoimaan. Aluksi meinas kaahottaa mahotonta kyytiä ja tekniikka kärsi, mutta kun vähän malttoi, niin alkoi sujua. Kokeiltiin matkauintia, kävelin altaan reunaa ja uittaja oli Ninjan matkassa, että ei yritä mennä laidan yli. Hyvin hoksas ja ui.

Sit sai hyppiä ja pelleillä lelujen kanssa. Uittaja kävi uimassa Ninjan kanssa. Uitin matkauintia kävellen reunaa. Ninjasta oli superkivaa. Lopuksi ui ilman liivejä, kun uintitekniikka oli hyvin hallussa, hyvon tekniikka pysyi myös ilman liivejä. Olipas hauskaa.


Eilen oli sitten agilitypäivä. Jatkettiin keppien opettelua. Ensin kaksi väliä ja sitten kolmea, johon viimeksi päästiin. Ninja hössötti taas aluksi liikaa, eikä suten jaksanut keskittyä hommaan. Kun malttoi, niin alkoi homma sujua. Kolme väliä meni jo ihan kivasti, mutta melko usein vielä yritti puikasta suoraan yhden tai kehden välin jälkeen palkkaa kerjäämään.

Tauon jälkeen jatkettiin kolmella. Meni kyllä jo aika mainiosti. Ja aika nopeasti puikasi välit. Kolmea meni jo aikas hyvin omatoimisesti. Sitten kokeiltiin viittä väliä. Lopetti aina kolmen välin jälkeen ja hyökkäs palkalle. Mutta sen kolme meni aikas pätevästi. Sitten palkkasin sen neljännen välin jälkeen. Oli vielä Ninjan aivoille liian vaikeaa mennä niin monta väliä peräkkäin. Lopuksi vielä kolme väliä pari kertaa superhienosti. Kivasti Ninja kuitenkin on päässyt jutun ideasta kiinni ja tarjoaa jo kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti