perjantai 6. marraskuuta 2015

Kymppiaksaa


Juupajuu. Eilen aksailtiin 10ttä kertaa ikinä. Eli seuraavan kerran jälkeen ei riitä enää sormet laskuissa. Siistii. Tehtiin ylläolevaa rataa (voi raato,että oli vaikeeta tehä tolla agilitymapsilla. Mittasuhteet on edelleenkin ihan mitä sattuu, mut kuhan itte saan muistiin suurinpiirtein.). Elikkäs 1takaakierto, 2putki,3putki, 4ja5 hyppy, 6takaakierto, valssi, 7hyppy, 8takaakierto, 9putki, 10ja11 päällejuoksu. Huh.

Aluksi palkka 5 hypylle. Meni hyvin. Takaakierron teki hyvin, kun ohjasin enemmän esteen sivuun, enkä päin estettä. Putkilla ei ollut epäröintejä. Hyvin uskalsin juosta jo 4 esteelle, kun Ännän pyysin ottamaan myös 3 putken matkalta. Sitten tehtiin muistaakseni palkkaus 9putken jälkeen. Tässä Ännä meinas karata palkalle tuossa 6takaakierto&valssi jutskassa. Piti kunnolla saada kuulolle, että eipä vielä meni sitten lopun hyvin.

Takaakiertoihin oon tyytyväinen, eipä turhaan yhdessä välissä niitä päntätty. Ninja oli myös suurimmaksi osaksi hyvin kuulolla. Ekan kerran kentälle päästyä oli taas kreisiämenoa, koutsi ajatteli, ettei olla pariin viikkoon aksailtu, kun oli niin paljon intoa, mutta yllättyi positiivisesti, kun ollaan omatoimisestikin pari kertaa käyty. Ninja on vaan kreisidog.

Sitten tehtiin nuita 10&11 päällejuoksuja. Uusi juttu. Aika vaikeaa. Olin liian myöhässä aluksi ja Ännä meni menojaan. Takaa ja hyppy kokeiltiin käskyiksi, ja hyvin niillä alkoi oivaltaa. Aluksi Ännä tosiaan rynni suoraan palkkatargetille 11 hypyn taakse. Ja toi mulle sen targetin pariin otteesee; että tähän sitä palkkaa nyyyyt. Hauska. No sit alko jotenki sujua, yks este ja palkka siihen, kun oli meille niin haastavaa.

Tauon jälkeen jatkettiin päällejuoksuilla. Eka yhdellä sit kahdella. Meni vaihtelevasti, välillä taas meni minne ihtee huvittaa, mutta välillä oli kuulias labradoori. Sit putken kautta päällejuoksut, vauhtia oli paljon, joten ei menny ainakaa ekalla kerralla. Saatiin kuitenkin jotenkin suoritettua. Onpa epämääräistä tekstiä. Taas.

Sitten kokeiltiin tehdä koko rataa. Meni aika super, mutta viimenen päällejuoksu jäi tekemättä. Mutta saatiin 10 päällejuoksu hyvin, vaikka putkesta saikin taas isot vauhdit. Tehtiin vielä pari kertaa putkesta 2x päällejuoksut toisella kerralla onnistui super. Siihen lopetettiin. Oli taas kivaa. Ollaa molemmat ihan hulluina aksaamiseen. Ens kerralla ois tarkotus alottaa sitten keppien opettelu. Jee.

 Läähpuuh,läähpuuh
Kohta vielä töihin ja sitten viikonlopun viettoon. Menipäs viikko taas äkkiä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti