tiistai 3. marraskuuta 2015

#parastajustnyt

Oivoi. Me ollaan oltu (tai minä) aika väsyneitä viikonlopun jälijiltä. Ollaan vaan laiskoteltu vapaa-aika normi lenkkien lisäksi. Torstaina on sit taas ohjatut aksat properrolla.

Mutta nyt palataan vielä hetkeksi viikonlopun tunnelmiin. Ransu ja Eve viihdyttivät meitä viikonlopun täällä meillä. Lauantaina käytiin hallilla aksaamassa. Hallilla oli valmiina radan tynkää ja tehtiin sitten sitä pienellä lisällä. Me tehtiin hyppyjä, putkia ja rengaskin oli radalla, vaikka sitä piti aluksi hieman muistuttaa, toinen kerta ikinä. Proaksaajat Eve ja Ransu tekivät keppejä ja puomia myös. Ehkä mekin joskus.

Videokin olis tosiaan, mutta en nyt saanut sitä tabletilla muokattua. Ehkä lisään sen myöhemmin, jos osaan. Videoita oli useampikin, mutta aluksi meillä oli pieni valo-ongelma (:'D), niin ne on aika hämäriä. Heh. Ninja oli taas aika vauhdikkaana aksassa ja jotenkin onnistui aksaamisen välissä kaatamaan yhden esteen siivekkeen, ei ollut törmäyksestä moksiskaan. Tapaturma-altis aksakoira siis. Tehtiin myös esteille irtoamista molemmille koirille. Mukavaa aksaamista ja Ranskis on aikas pätevä pikku puikkonenä aksassa.
 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen 
 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen

Ennen aksaa käytiin myös koirien kansaa koirapuistossa. Kuvia nuista vauhtihirmuista oli vaikeaa saada. Koirilla oli ainakin kivvaa.

 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen
 © Eveliina Piironen
Sunnuntaina oli vuorossa pienet tokotreenit. Tehtiin ruutua ja seuraamista. Ruutua ei olla tehty taas pitkään aikaan ja Ninja sit oli merkkimoodissa, lähti muutamat ekat kerrat suoraan takaoikealle kartiolle. Alun häröilyjen jälkeen alkoi löytyä suoraan lelulle. Sit tehtiin pikkusen seuraamista ja kaukoja. Seuraaminen on taas kröhöm aikamoista, poikittaa, edistää, jne. Pitäs varmaan treenatakki. Heheh. No saatiinpas ainakin superkivoja kuvia paljonnnn, sekä vähän neuvomaan Eveä ja Ransua tokorintamalla. Kivaa.




Oli niin kiva viikonloppu. Tack så mycket! ♡ Seuraavaa kertaa ootellessa.

2 kommenttia:

  1. Ilmeikäs labbis ja ilmeikäs labbiksen omistaja, ootte aika passeli pari :'D Var så god ♡

    VastaaPoista