perjantai 2. lokakuuta 2015

Viidettä kertaa agiliitoa

Taas agilitypäivitys ja hieno ratapiirros. Tänään olikin sitten aika haastavaa Ninjan ohjaaminen, mulle ohjaaminen ja Ännälle kuuntelu. Ninju ei oikein vielä osaa tarpeeksi lukea minun ohjaamisia ja sooloilee, lisäksi vauhtia on niin huimasti, ettei se ehdikkään, kun tavoitteena päästä mahdollisimma pian palkkatargetille. Ratana mustat numerot meni ihan kivuttomasti, alun takaakierrosta kun selvittiin, palkkatargetti meinas taas vetää. Siitä 2-5 helppo. Tehtiin pari kertaa ratana että teinkin putken ja 3n väliin persjätön, kerran tein kyllä valssin, taas! Voihan valssi, en edes ite hokannu, ennenku koutsi sanoi höhlä. Punaiselle 5lle pääsy olikin sitten murheenkryyni. 4 jäi välistä ja palkka veti. Tehtiin sit pelkästään 3-pun5 pätkää, niin että 3lle takaakierto. Sen takia, että vauhtia oli niin paljon, että edes pikkusen vähemmillä saataisiin tehtyä. Sain ohjattua, ja Ännä paineli menemään. Mutta taas pari kertaa söhläsin vastaanotto valssit takaakierron jälkeen. Voi valssi.


Lopuksi pikkusen erilaisia ohjaamiskuvioita parilla esteellä, niistä nyt ei sen kummempaa. Koitin saada Ninjasta edes virtaa vähän vähemmäksi ja käytiin tokoilemassa ennen hallille lähtöä. Tehtiin merkin kiertoa (kyllä, mulla on vihdoin se saakutin tötsä). Ihan hyvin alkaa hiffata, parikertaa meinas karata hakemaam palkkapalloa. Pari kertaa sai ettiä palloa nurmikosta. Oli siitä ehkä vähän virrat vähempänä, mutta silti vauhtia riitti. Täytyy vklp treeniä nuita ohjaamisjutskia, että seuraa paremmin mua, eikä vaa mieti suorinta reittiä palkalle. Vauhtia ainakin löytyy. Välillä sitä toivoo rauhallisempaa koiraa, joka olis edes hiukan harkitsevainen, eikä menis kuin päätön kana. Toisaalta taas siinäkin on omat haasteensa saada vauhtia ja täpäkkyyttä lisää. Ninjasta vois ottaa pikkuosan tota energiaa ja hulluutta pois ja tilalle harkitsevaisuutta ja pala rauhaa. No näillä mennään, Ninja on vaa ninja <3




3 kommenttia:

  1. Mullakin tuli alkuun persjätön tilalle valssi eikä sitä edes tajunnu jos ei kukaan sanonu :D Täällä oli vasta alkeiskurssi ja labbikset ja kultaset noutajat tuntuu aina olevan jo alusta alkaen hirveän vauhdikkaita :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo ei sitä itte huomaa! Koutsikin sano, että kun valssin kerran oppii, nii sitä koittaa joka väliin tunkea :D totta!
      Haha, varmasti: hurja vauhti korvaa puuttuvan älyn ;-D Täytyy alkaa jo itellä kasvattaa kuntoa ja nopeutta, jos meinaa joskus kaukana tulevaisuudessa kisoihin eksyä! Eilen Ninja jopa törmäa muhun vähän, kun olin liian hijas höhlät :-D saattaa olla aika vaarallinen laji meille, haha.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista