torstai 1. lokakuuta 2015

TOKOmietteitä



Voihan toko. Nyt täytyy kirjoittaa itselle jonkin näköistä koulutussuunnitelmaa. Edelleen viikottain porukkatreenit. Mahdollisesti myös ilmottaudun talvenkevään aikana johonkin tokoryhmään, kurssille, jos sopivaa löytyy ja rahatilanne antaa periksi. Oikeastaan pakko, jos aikoo tulevaisuudessa sen TVA tittelin hommata. Katsotaan.

TK1 tänä vuonna (ensi keväänä/talvena). Siitä sitten kohti avointaluokkaa ensi keväänä/kesänä, jos saadaan liikkeet siihen kuntoon. Plus aletaan treenaamaan paljonpaljon ylempien luokkien liikkeitä.

Seuraaminen tehokuuriin. Kontakti on ok, oikeassa vireessä paikkakin ok. Jos menee yli, niin paikka keulii, poikittaa. Jos liian matala, laahustaa ja kontakti tippuu. Paljon lyhyitä pätkiä. Käännöksistä palkkaamista. Vaihtelevuutta. Ohjaaja opettelee kävelemään kaikki temmot. Myös peruutus harjoitteisiin. Avossahan se on jo edessä. 

Ruutu ja merkin kierto. Harjoitellaan molemmat ensin kuntoon, sitten erottelu. Ruudussa ensi toppi sitten maahan. Merkin kierron luulisin olevan suht helppo opettaa, täytyy vain ostaa se kartio. Laitoin myös tilaukseen ruutunauhan ja kartiot, niin pääsee itsekseen treenailemaan useammin. Onneksi ruutuun saatiin hyvät vinkit kesän tokokurssilla.

Jäävien erottelua. Liikkeissä pysymistä häiriöissä. Vahvistetaan kaikkia asentoja. Osaa kaikki, istumisenkin. Täytyy vaan saada eroteltua liikkeet hyvin toisistaan, ettei tule vääriä.

Nouto on vielä ihan keskeneräinen. Vauhtia löytyy. Kapulan hallittu nosto nyt treenissä. Palautusta sivulle tehty pari kertaa. Kapulan pitoa treenaillaan myös. 

Kaukot. Pidemmältä matkalta. Täytyisi opettaa myös seisomaan nousu. Hups. Hyvin vaihtaa ja kuuntelukin on parantunut huomattavasti.

Hyppynouta, tunnari, ohjattu jne. ne jätetään vielä mietintämyssyyn. Tosin hyppynouto voi olla suht helppo opettaa, sen jälkeen, kun osaa noudon kokonaisena liikkeenä.

Paikkiksia vaihtelevissa paikoissa, häiriöissä. Paikkamakuussa tarkkana ettei haistele maata. Välillä pidempää aikaa. BHta silmällä pitäen paikkamakuussa aikaa lisää. BH jääköön ensi kevääseen. Mihin meillä kiire.

Muuten paljon liikleiden väli treeniä. Maltti ja keskittymistreenejeä PALJON. Treenata usein, sopivassa viretilassa. Välillä superhäiriöissä. Toko on kyllä ihan kivaaaaaaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti