keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Riistaa ja tokoa

Viikonloppuna pitkästä aikaa pieni hakuharjoitus riistalla. 4 lintua, 3 harakkaa, 1 varis. Hakualueella lähimmät linnut n 50 m päässä, kauimmainen n.70-80 m päässä ojan toisella puolella. Yksi lintu heitettiin vähän niinkuin taippareissa, markkeeras sen ihan ookoo, mutta hetken joutui etsimään. Loput linnut löytyi helposti ja palautuivat mulle käteen vauhdilla. Ninja kyllä nauttii päästä "oikeisiin hommiin". Jännää, että riista palautuu mulle käteen paremmin kuin damit. Olisi ollut videokin, mutta en saanut sitä tänne laitettua.

UP:seen merkattu ruutu. Heittolintua en merkannut oleelliaesti..
Eilen tokoiltiin porukassa. Paikkamakuu, meni ok. Hyvä häiriö viereisellä raviradalla oli ravit, ei haitannut. Sitten tehtiin jääviä. Hyvät maahanmenot. Toppi ja istuminen täytyy saada eroteltua paremmin. Hauskaa, että ei olla opeteltu liikkeestä istumista kokonaan, nii Ännä jäi istumaan ku nii ois aina tehty, tosin toppi käskyllä, pari kertaa peräkkäin. Höhlä. Tein erikseen toppia ja palkkasin nopeista heti.

Merkin kiertoa. Alkoi tajuamaan. Toinen kerta, kun tehtiin. Meni kyllä vähän sähläksi, eikä keskittynyt. Käsimerkillä näytin. Käskynä "kierrä". Kokeiltiin kotona vielä pikkupänikän kiertoa, hyvin alkoi tajuta. Pitäis edelleenki ostaa se kartio, ja ruutunauha ja alkaa treenata. Avoluokan liikkeista just ruutu ja merkin kierto on vielä ihan lapsen kengissä. Seuraamistakin pitäis alkaa hioa. Marraskuussa varmaankin mennään seuraavan kerran kokeeseen. Harmi, ettei itsekseen tule niin paljon treenailtua. Pitäis koittaa päästä johonkin ryhmään ehkä.

Ninjan kans pitäis tehdä juttuja päivittäin ja treenejä ennen tehdä jotain, jossa saa purkaa ylimääräisen energian, jotta malttaa keskittyä. Sitten kun malttaa, niin osaakin asiat tosi hyvin.

Huomenna aksaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti