torstai 24. syyskuuta 2015

Agility 4

Viimeinen kerta alkeiskurssia, mutta ens viikolla jatkuu. Taas piirtelin itselle muistiin radan, mitä tehtiin.


Aluksi tehtiin 1-3, putken suulle palkka. Takaakierto, takaakierto, hyppy. Meinasi höhlä karata palkalle suoraan lähdöltä. Kun alkoi kuunnella, alkoi toimia. Ihmeen hyvin meni. Sitten pari kertaa 4-5 ja 6 esteelle palkka. 4-5 väliin persjättö, ihan uusi juttu meille. Meinasin lähteä hakemaan 4 putkelta, rohkeammin suoraan 5lle. Kyllä se Ninja sieltä putkelta tuli seuraavaan.

Sitten 1-5 ja kuutos-esteelle palkka. Aluksi taas meinas karata höyryhäyry suoraan koutsin ja palkka targetin luokse. Oho ja uudestaan. Sitten onnistui ihan kivasti eli, 1-takaakierto, 2-takaakierto, 3-hyppy, valssi-4, persjättö-5. Huh sai taas juosta, plääh.

 Sit vielä 6-8, takaakierto-6, hyppy, vastaanotto ja 8, meinasin tehdä valssin tuohon 7-8. Nyt kun jotain oppinuy, nii joka väliin sitä vänkää. Tauko.

Höyryhäyryn toisella tehtiin koko rataa, ja lopuksi pussia. Alku oli vaikein, eli nuo takaakierrot, niiden ohjaaminen ja häyryhöyryä imi loppupalkka jo alusta. Kuulolle ja kunnolliset ohjaamiset, niin johan alkoi pelittää tossut ja tassut. Ekalla kerralla en muistanut ihan lopun juttuja, se meni plörinäksi sit. Seuraavilla jo paljon paremmin ja aika kivasti saatiin rata läpi. Tykkäsin.

Sitten pussia. Koutsi vähän avasi pussin suuta, ei ollut ongelmaa. Esteen kautta takaakierrolta pussiin muutaman kerran. Hyvin meni.

Saatiin kehuja, Ninja osaa jo hyvin hakea esteitä, kun aattelee, että oltiin aksaamassa vasta 4ttä kertaa. Myös ohjaaja sai kehuja. Hassua, kun ennen kuin aloitin agilitya kokeilemaan ajattelin, että meen varmasti ihan "solmuun", enkä tajua mitää ohjaustekniikoita tai muista ratoja, nii saan ihan kehuja. Vau me.

Ninja on semmonen vauhtimimmi, että vähän vois kierrokset olla matalammalla, että malttais keskittyä ja kuunnella edes vähän enemmän. Vauhdin kanssa ei ainakaan ole ongelmaa, paitsi se, etten pysy labradoorin mukana. Hauskaa. Hauskaa myös, kun Ninjaki näyttää nii tykkäävän aksaamisesta, menee putkia oma-alotteisesti, jos on hetkenkää "vapaana", ilman käskytystä. Hauska tyyppi.

Loppuun kreisdogi ilta/jäähkälenkillä:



2 kommenttia: