tiistai 6. lokakuuta 2015

Takaakierrot tehotreenissä


Viime viikon aksoissa meinas mennä hermo, kun Ännä meinas karata takaakierrolta suoraan palkkatargetille. Toisaalta se oli kyllä aika oletettavissa, kun se pällötti suoraan esteen takana. No mikspä se tekisi takaakierron, kun se ei sitä kunnolla osaa. Ei muuta ku reenaamaan.

Kerran iltalenkillä sitten otin kierrettäväksi katulampun pylvään. Muutaman kerran jälkeen alkoi oivaltaa, samaa molemmilta puolin lähetettynä. Oikealla puolella ohjaaminen on parantunut minulta ja Ännä alkaa hahmottaa myös paremmin tätä puolta, voi toko, kun on niin tottunut vasempaan. Kun alko onnistua, otin mukaan liikkeen ja tein vastaanottovalssia jne hienouksia. Vauhtia oli kivasti. Pidensin matkaa vähän, meni ok. Seuraavana päivänä tein samaa lenkillä puun ympäri, meni ok. Molemmat puolet.

Viikonloppuna tehtiin kotikotona maalla yks agieste, tuli siitä ihan käyttökelponen hökötys. Tokoeste on jo ennestään väsätty, se sai toimia toisena esteenä. Pieniä ohjauksia, miten nii oon innostunut agilitysta?? :-D Takaakiertoja esteellä. Siis vau, nyt se jo osaa ni proosti. Kakara. Molemmat puolet bra.

Sitten pikkuohjauskuvioita, takaakiertoja lähinnä. Nyt toivotaan, että torstain treeneissä on takaakiertoja, niin päästään kokeilemaan häiriössä. Hauskaa on. Ninja on nii intopiukeena ja jo jotaki vähän osaa.

Muuta ei oo oikein tehty. Sunnuntaina kreisidog törmäs mehtäilylenkillä johonkin oksan karahkaan, nii ontu vähän aikaa vasenta etujalkaa. Onneksi meni äkkiä ohi. Just ollaanki puhuttu, että ei oo mikään ihme, jos tolle kreisille sattuu ja tapahtuu - ku viipottaa ku päätönkana.

Eipä mulla muuta. Huomenna nometetaan ja torstaina aksataan. Pitäis myös omatoimitokoilla enemmän. Tokotaantumaa havaittavissa.

Mamman kulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti