torstai 17. syyskuuta 2015

Keskiviikkoiset nometreenit

Eilen tehtiin hieman nomejuttuja treenikamun kanssa. Ninjuska oli taas täpäköissään. Aluksi tein pikku hakutreenin, neljällä damilla. Hakualue oli heinikkoa metsänlaidalla. Yhden damin nakkasin metsikköön, piilotin pari heinikkoon niin, ettei näy. Yksi dami oli kumpareen takana.

Appari kävi viemässä yhden damin, että Ännä näki. Ajattelin tehdä vähän motivoituna, kun viimeksi haussa ei meinnannut ollenkaan ymmärtää, mitä pitää tehdä. Nyt teki kivasti töitä. Ensin haki apparin viemän damin pitemmästä heinäpuskasta. Sitten vauhdikas palautus, ja lähetin uudelleen hakemaan, löysi metsiköstä. Otin vähäksi aikaa sivulle rauhoittumaan ja malttamaan, ennen kuin pääsi seuraavaan hakuun. Nyt löysi minidamin heinikosta. Viimeisen damin löytämiseen meni enemmän aikaa, se oli siis mäenkumpareen (uusia sanoja haha) takana, eikä sinne aluksi meinannut mennä. Kutsuin luokse, pikkumaltti/rauhouttuminen ja koitin lähettää edes oikeaaseen suuntaan. Meni kuin menikin hetken päästä mäen toiselle puolelle, ja hetken kuluttua palasi dami suussa. Olipas hienoa työskentelyä tällä kertaa, vauhdikasta ja laajaa hakua, mutta kuitenkin nenukkikin pysyi vauhdissa mukana.

Lopuksi pari motivoitua linjaa. Meni kivasti. Kerran meinas "karata" ennen aikojaan, kun sanoin jotaki Ännälle ja luuli sitä käskyksi. Sain kuitenkin pysäytettyä ja takas. Palautukset ja luovutukset oli tänään tosi hyviä.

Tänään aksaamaan, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti