torstai 17. syyskuuta 2015

Agility 3

Huhhuijjaa, tänään aksattiin oikein urakalla. Tehtiin valssia (olinko edes taas, että mitä?). Ja pidempää rataa valsseineen. Voin kertoa, että olipa aika vaikeeta aluksi tällaselle kahen vasemman jalan omaavalle muorille. Nyt kirjottelen epämääräset sepustukset itselle, että muistais edes jotaki.. No aluksi tehtiin tuosta hienosta (haha) piirroksesta 1-3 punasia numeroita. 1 takaakierto, valssi 2, valssi 3. Ninja meinas aluksi jäädä tuojottelemaan koutsia palkan toivossa, ja jouduin pari kertaa muistuttamaan, että eka pitää mennä ohjeiden mukaan ennen palkkaa. No ok takaakierto, valssi putkeen ok, ekan putken jälkeen lähetys seuraavaan oli haastavaa, olin liian hidas tai ohjasin miten sattuu, no saatiin lopulta ok.

Sitten valssia 4-6 (punaset). Meni jopa yllättävän hyvin, kun aloin tajuta, miten valssi "tapahtuu". Mentiin koko rata, punaset. Taas muistutusta, ettei heti palkalle, vaan ensin duunit. 2.esteen jälkeen meinas karata taas palkalle, muistutus, ja uusi ohjaus 3.putkeen, siitä loppu rata meni ok. Sai juosta.

Kokeiltiin estehakuisuutta, eli väli 1-2 (mustat), hyppy, jonka jälkeen putkeen. Niin, ettei nää putken suuta, vaan se pitää itse hokata. Parin toiston jälkeen meni kuin menikin putkeen. Jee!

Sit ratana mustat 1-6. Meni muistaakseni ekalla kerralla, aluksi kyllä hypyn jälkee meinas taas karata suoraan palkalle, kun se oli niin lähellä. Meni kyllä kivasti. En varmasti muista kaikkea taaskaan, mutta jospa edes osan. Oli nastaa.
Tässä tää hieno ratapiirros vielä:
Ihan omin pikkukätösen piirretty rata. Musta kutonen sotku on pituuden yks osa.
Ilmotin meidät jo seuraavalle kurssille, rahan menoa ei voi estää, mutkun on niin kivvaa. Koutsilta saatiin kehuja (toivottavasti ei ylpistytä ;-)), että tehtiin kyllä todella vaikeaa rataa jo, vaikka tää oli vasta 3.kerta ever agilitya. Lisäksi sanoi, että ennätykset tais mennä rikki siinä, mitä alkeet kurssilla on tehty. Haha. Ollaan me aika päteviä mukamas. Hauskaa ja vaativaa puuhaa ja tulee kyllä kuuma! Ens viikkoa ootellessa taas.. Hallilla Ninja oaaa rauhottua ihan kivasti, eikä välitä ohi kulkevista välillä jopa räyhäävistä koirista. Vähän jos sais rauhattomuutta pois Ännältä, nii se ois jo liianki hyvä. Sata lasissa lajissa ku lajissa, sanoo Neiti Ännä.

Ratapiirroksem tarkistaja punanenä.

Äly hoi älä jätä! 

Melkein kerkesin ottaa kuvan.

2 kommenttia:

  1. Oottepa menny mahottoman hienosti, hyvä te <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilla oli kyllä kivvvaa <3 ja meidän piti vaa kokeilla agilitya - no koukussa ollaan jo!

      Poista