perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesäesa

Juhannuksena oltiin pohjoisessa, yksi yö vietettiin mökillä. Ninja oli oikein mallikas mökkikoira :-D Tosin aluksi meinas keräillä lintujen levittämiä kalanroippeita turhankin kanssa, niinpä joutui puuhun kiinni siksi aikaa kun saunottiin jne. Sekin homma luonnistui, tosin mäkäräiset kiusasi ja mahanalus oli punaisia läiskiä täynnä illalla. Eivät kyllä näyttäneet mitään häirihtevän. Yöllä Ninja nukkui möksän sohvalla kuin ois aina siellä asunut, vaikka ekaa kertaa siellä oltiin. Uimassa tottakai pääsi myös käymään, the vesipeto.

Tällä viikolla meiltä jäi harmillisesti yks tokokurssin kerta välistä, kun meikäläinen on painanut duunissa ylimääräisissä vuoroissa..kesä... Ens viikolla onkin sitten viimeinen kerta kyseistä kurssia, saa nähhä mitäs seuraavaksi keksisi! Yksin tai omatoimiporukassa tulee vähemmän reenattua ja ei niin tarkkoja kriteereitä aina itse pidä asioissa..

Ollaan kuitenkin muutamat treenit pidetty ihan itseksemme ihan kentällä! Tokoteltu seuraamista ja paikkamakuuta ja istumista. Sekä niitä jääviä! Top alkaa olla jo kiva, vielä istuminen pitää treenailla mukavaksi, nii sit ois vihdoin jäävät kuosissa. Täytyy alkaa kohtapuoliin seurailla kisakalenteria, josko uusilla säännöillä loppuvuodesta joihinkin kisoihin mentäis. BH ehken ens keväänä, nyt keskitytään jälkeen, pienimuotoisesti nomeen ja muihin maastolajeihin tokon lisäksi. Ruutunauha ja merkit pitäis ostaa ja alkaa sitä treenailla, plus noutokapulaa pitkästä aikaa, hyi mua, kun aina joitaki osa-alueita unohdan pitkäksi aikaa!



Jälkeäkin ollaan ajettu. Tosin matkaa pitäis pidentää ja täytyis kerätä lisää keppejä. Hauskaa vaikka välillä meneekin vähän hötkyilyksi ja jälki saattaa välillä kadota. Ilmaisut kuitenkin nättejä ja motivaatiota ei puutu tästäkään. Nomejuttuja ei olla tehty nyt taippareitten jälkeen yhtään, malttia ja noseuraamista ja hallintaa lähinnä tarvittais treenailla. Kaikki niin uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti