keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Tokokurssin päätös

Eilen oli tokokurssin viimeinen kerta. Täytyy sanoa, että oli kyllä huippu kurssi ja paljon hyviä vinkkejä saatiin! Kiitos Savon Nuuskuille ja kouluttajalle Lauralle.

Vikalla kerralla oli luvassa mölli. Kaikki sai valita liikkeet, jotka suoritti kisamaisesti. Me (tai minä) valittiin seuraaminen, kapulan pito, liikkeestä maahan ja luoksetulo + kaukot.

Aluksi paikallaolot ryhmässä. Istuminen ok, aluksi meinas tulla luokse "nykäs" pari kertaa, mutta pysyi. Kövin palkkaamassa. Paikkamakuussa levoton, haisteli (höpöhöpö) ja laski pään maahan jne. Nyt lyhyemmät matkat ja ajat, nii josko tuon sais pois..

Seuraaminen oli kivaa, aluksi ihmetteli, kun kentällä oli kartioita jne ja oli siinä moodissa, että niiden luokse pitää täysiä juosta ja odotti vapautusta niille. Pysyi kuitenkin mukana ja kontaktikin löytyi! Koemainen ilman palkkaa, meni hyvin :-)

Liikkeestä maahan myös ok. Liikkeen välit täytyy saada kuntoon, ettei lähde harhailemaan joka puolellle. Hallinnassa koko ajan ilman, että pääsee juoksentelemaan.

Kapulan pito. Pakko myöntää, ei olla paljon treenitty ja se näkyy. Ottaa kapulan ja pitää, mutta ehtii välillä tiputtaa ennen lupaa. Varmuutta pitoon, ja luovutus vasta luvaöla niii hyvä!

Luoksetulo oli sit höperö. Muutaman kerran karkas, kun liikkuri sano "kutsu!" ja lähti tsekkaamaan kartiot.. Häröilijä muori. No sit jätin ja kutauin vasta liikkurin toisella käskyllä, nii lopulta malttoi kuunnella käskyjä, eikä lähteä itse seikkailemaan omiaan.

Kaukot, höperöintiä. Meni maahan, istumaan ei meinannu nousta.. Sit häröili maahan liikkurin käsimerkillä.. Harjoitukset jatkukoon.

Saatiin palautetta, että seuraaminen on jo kisavalmista ja kaikki nopeat liikkeet. Muihin tarttee vielä varmuutta. Ennen kaikkea malttitreeniä, kun joutuu odottelemaan niin ei rupea hetken päästä hommailee omiaan, esim kaukot, luoksetulossa jääminen - odotus, paikallaolot. Plus liikkeidennvälit, ettei lähde huitelemaan ulos kehästä jne.. Nopea, kun on niin ehtii tehdä kaikenlaista hetkessä.

Nyt ruvetaan vaan reenailee uusien sääntöjen alo ja avo liikkeitä. Ja syksyllä kokeisiin! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti