lauantai 6. kesäkuuta 2015

Juoksujen tekoa ja tokokenraalia

Äääh, että voi olla tympeetä nartun kansa se, että juoksut sattuu tulemaan just kokeen tms. samaan aikaan. Täällä ollaan alotettu merkkailu ja käytös muutenkin hieman erilainen. Toivotaan, että vielä viikon verran pinnistelisi niiden suhteen, niin päästäis taippareihin. Jospa käytös ei siellä sit muuttuis, vaikka juoksut päälle onkin pukkaamassa.... mielenkiintoisia aikoja siis eletään..

Huomenna on mätsärien yhteydessä pidettävä "tokoesitys", johon siis osallistutaan labranaattorin kanssa. Saa nähä.. Tänään oli kenraalit tota esitystä varten. Perusseuraamista, tänään oli super! Ekalla kiekalla liikkeestä maahan kans tosi hyvä! Luoksetulo istumasta sivulle hieno.

Paikkamakuussa nousi seisomaan, kun oli maannu jonkin aikaa. What? Ei oo tehny ennen.. Toisella kiekalla luoksutulossa nousi perään, kun jätin istumaan. Öö? Nää paikallaolo jutut oli kyllä tosi outoja, ei oo ennen nuin tehny.. Jospa huomenna onnistuisi..

Liikkeestä maahan toisella kerralla jäi toinen kyynärä vinoon.. Äh. No muuten oli tosi hyvällä asenteella ja kontaktissa, oli kivvaa, ilman nuita loppuhäröilyjä vielä kivempaa. Odottelua oli alkuun pitkään, kun toiset teki rally rataa ja rallya.

Huomista ootellessa >:----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti