sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Tokonäytös

Taas mennyt kiireessä reilu viikko, teen nyt pari postausta kahdesta jutusta yhtäaikaa. Elikkäs viime viikon sunnuntaina oltiin tokoilemassa mätsäreissä. Ilma oli aika surkea ja todella tuulinen. Mätsärikansaa ei ihan hirveästi ollut paikalle lähtenyt.



Tehtiin ennen esitystä kerran kaikki jutut läpi. Seuraaminen oli superia, kontakti ja paikka pysyi, niin harjotuksessa kuin itse esityksessä. Bra. Paikkamakuussa nousi, ???, oho ja palautin, pysyi ok. Harjotukset meni muutenki ok. Tuulesta ja lepattavista kehänauhoista, maassa lentelevistä lehdistä jne huolimatta Ninja pystyi keskittymään.

Esityksen aikaan oli paikalle jo saapunut ihan mukavasti porukkaa seuraamaan esityksiä. Ihme kyllä, minua ei jännittänyt juuri ollenkaan. Hyvää harjoitusta tulevia kokeita ajatellen. ;-) Esitys meni hyvin, N oki kivassa vireessä koko suorituksen ajan. Seuraaminen oli hienoa, kuten mainitsinkin jo, juoksuosudeella paikka tahtoo vielä hieman rakoilla. Paikkamakuu - rauhallinen ja tarkkaavainen, yksi esityksen koirista nousi, ei vaikuttanut Ninjan suoritukseen. Luoksetulo hieno. Liikkeestä maahanmenossa tartti liskäskyn. Oon tyytyväinen meidän suoritukseen. Nyt vain vielä hiotaan liikkeet kuntoon ja aletaan oikeesti treenata enemmän ja porukkatreeneihin mukaan. Nyt ollaan jätetty treenaaminen liian vähälle. Toko on kivvvaa tuon huipputyypin kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti