tiistai 5. toukokuuta 2015

"On sulla kaunis koira!"

Eilettäin tottisteltiin pikkuporukassa ja ajettiin kauhea jälki, oikea pohjanoteeraus..

Tottisteltiin seuraamista ja luoksetuloa, sekä paikkamakuut.
Seuraamisessa käännöksiä ja vähän temmon vaihdoksia. Treenikamu katsoi paikkaa ja käännöksiä. Suora paikka, pitää hyvin paikan myös käännöksissä ja temmon vaihdoksissa. Pikkusen välillä jätätti tai oli liian väljä paikka. Kontakti kuitenkin hyvä, ja vire kans. Palkkasin nameilla, ei mennyt ylihilseen. Eikä ottanu häikkää treenikaverista, vaikka kulkikin vierellä tai takana. Hyvä likka! Tehtiin aika pitkiä pätkiä, hyvin riitti motivaatio.

Luoksetuloja. Jätin istumaan, siitä sivulle suoraan luoksetulo. Hirvee vauhti, törmäs ekalla kerralla mun polveen, koiraan ei käyny kyllä yhtään haha. Toinen lähes samanlainen, täysvauhti, pikkusen ohi, mutta sivulle perusasentoon tuli.
Seuraavalla kahdella kerralla vähän paremmat jarrut. Rauhallisuus ja sitten vasta palkka. Kerran kerkes jo mennä maahan, kun ei ollu varma mitä tekis kun tuli sivulle. Rauhallisuutta, rauhallisuutta. Täytyy kyllä myös opettaa etten tuleminen, pk-puolella ehken fiksumpi. Reenie, reenie.

Sitten vähän paikkamakuuta. Hyvin pysyi. Parit kerrat ryömi, kun kävin palkkaamassa ja lähin takas pois. Muuten terävästi katteli missä oon. Toinen koira paikkamakuussa kauempana ja toinen koirakko treenas tottista kentällä. Ei häiriintynyt. Alussa pari pikkupoikaa käveli ihan Ninjan vierestä, toinem pyörällä ja toinen kävellen iso kepakko käessä, kepakkopoika kattoi Ninjaa ja vähän tahallee heilutteli kepakkoa, mutta ei Ninjaa paljon kiinnistanut, mitä nyt vähän empi, kun itsekin miestiskelin, että mitäs tuo pikkupoika meinaa tuolla kepakolla tehä. Bra.

Lopuksi pikkutypynen pääs vielä treffaamaan treenikamuja, siis ihmisiä. Olipas pikkuisen iloinen likka. Pienet iloiset hepuli juoksentelut piti juosta parkkiksella. Heh hee, on ainaski sosiaalinen löppäkorva.

Treeneihin kun oltiin lähössä, nii parkkiksella Ninja oli irti, kun autolle käveltiin. Meijän asunnon vieressä olevan parturikampaamon asiakas tuli samaan aikaan autolleen, ja totesi "on sulla kaunis koira!". Hmmmmmn no on ♡♡♡ Vai mitä:


Joo ja se jälki.. No ei siitä oikeestaan oo mitään kerrottavaa, hirvee vauhti ja vetokilpailu minun kanssa. Taijetaan jättää pikku mietintätauolle tuo jäljestys hetkeksi, ja harjoitella vaan esineiden ilmaisua. Lisäksi esineruutua esineillä ja hakuruutua dameilla maastolajeina, täytyy nyt ottaa nome hakuruutuun käskyks "hae" ja esineille sit vaikken "esine", että vähän erotettais mitä etsitään milloinkin. Lisäksi tällä viikolla ois tarkotus joka päivä treenata luovutuksia/palautuksia edes vähän, että lauantaina sujuis edes vähän paremmin ne.


J & N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti