torstai 7. toukokuuta 2015

Ei ole mettää, rantaa rakkaampaa, ei ole taivaan ja maan rajaa, yhtä on kaksi kulkijaa

Eilen taas treenattiin porukassa koutsin kanssa tulevaa "näytöstä" varten. Eli yksien mätsärien yhteydessä on toko-, temppu-, rallytokoesitys. Ja me osallistutaan tohon tokoon.

Tarkotus ois tehä seuraamiskaavio porukassa, siinä käännöksiä, pysähdyksiä, temmonvaihdoksia. Paikkamakuu ja istuminen, josta luoksetulo. Sekä jääväliike, meillä maahan. Ninjan kanssa ois tarkotus tehä vielä nouto, saa nähä.

Eiliset treenit meni kivasti. Aluksi meinas olla vähän liian äksönpitoista treenaamista, keskittymisestä tietoakaan. Eka tehtiin seuraamiskaaviota. Aika pitkä pätkä, mutta hyvin pysyi motivaatio. Välillä kontakti rakoili, tai paikka oli hukassa, mutta mukana pysyi. Joutui välillä muistuttamaan, että mitäs oltiinkaan duunaamassa. Palkkasin namilla pysähdyksissä, välillä liikkeen aikana.

Paikkamakuu, ok. Välillä meinas olla turhan levoton ja pälyillä ympäriinsä. Mutta pysyi. Takaisin tullessa muutaman kerran nousi ennen käskyä. Tarkkana, kehu palatessa, kun pysyy. Sitten käsky sivulle - palkka. Välilöä palkka maassa pysymisestä, vapautus.

Luoksetulo. Koirat istumaan, sitten etäämmäs ja kutsu. Ninja ekana, koska viimeksi karkas toisen luokse, kun kutsuttiin, ettei tarvi siitä repiä ressiä. Hienosti tuli perusasentoon. Nyt osas paremmin jarruttaa, eikä törmännyt. Vauhti ok. Bra.

Jäävät. Liikkeestä maahan. Vautsi. Ninja muka jo ossaa. Putos maahan pelkällä käskyllä, kehu, takas luokse ja palkka. Tietty katon hieman taakse, että meneekö, eli vartaloapua on, mut ei mitää suurta. Tästä vaa on tullu meille sellanen ongelma, että välillä himmaa seuruussa suoralla ja menee maahan pysähyksissä joskus, kun ei malta j haluis palkkaa, kehuja. Supertyttö.

Tehtiin nuita kaikkia pari kertaa liikkuroituna. Vielä pitäs saaha hyppy, liikkestä seisominen kuntoon ja paikkamakuu 99,9% varmaksi nii kokeet täältä tullaan!

Väliajoilla tehtiin kaikennäköstä, leikittiin lelulla, rauhotuttiin ja teppuiltiin. Kivat treenit oli taas :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti