torstai 12. maaliskuuta 2015

Huippu tokopiski

Eilen tehtiin parkkipaikalla niin kivvaa tokoa ja ennen kaikkea seuraamista, että jippii! Narupallopalkka + keskittynyt mielentila = huippua. Aluksi meinas lähtee "keulimaan", mutta sitten "oho" ja rinsessa rupes kunnolla keskittymään. Ruokapalkalla palkatessa ok paikka paitsi nuo mainitsemani pidemmät pätkät. Tänään ei himmailusta tietoakaan, asenne jättebra! Käännöksetkin meni terävämmin lelupalkalla.

No jos nuin paljon hyvää, niin tottakai huonoakin. Lopuksi tehtiin istu, maahan erotteluja. Maahan menee kyllä terävästi, mutta joskus hiipii/ryömoi, eilen puutuinkin asiaan heti, ettei ala mennä ihan yli. Sitten toinen juttu oli myös rinsessalle eilen vaikeaa, nimittäin maassa pysyminen. Pari ekaa kertaa; maahan - hyvä - nousi istumaan. Ei hyvä. Ei palkkaa. Uudestaan. Jopa alkoi pysyä kyynäret maassa. Keskittymistä, keskittymistä. Mutta olipa meillä kiva reenihetki.



Ja taas eilen takapihalla iltapissillä käydesssään oli pieni lumikasa muuntautunut möröksi. Ninja ihmetteli ja haukahti pari kertaa, että mörköhän tuon on pakko olla. No menin yöpaidassa sit hengaamaan ja "katsomaan tilanteen". Hetken aikaa N oli edelleen sitä mieltä, että mörkö se on, mutta sit ei enää ollut ollenkaan kiinnostunut, kun jäi vielä hetkeksi yksin takapihalle.

Ännä & Jii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti