keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jee jee ee

Viikonloppu vierähti taas maalaismaisemissa Ninjan kanssa. Käytiin la kaverin mökillä ja siellä Ninja jaksoi kaikkien ihmeeksi touhuta koko siellä olo ajan (noin 4 tuntia)! Pari kertaa nukkui ihan pikkuhetkiä, mutta kun ei malttanu. Oli kaksi aikuista mutta lähes samankokoista koirakaveria. Jotka ei tosin tykännyt oikein Ninjan lähestymis ja leikkimisyrityksistä, mutta eii siltikin N oli menossa koko ajan niiden luokse... Huoooh! Muuten ei kyllä arestellut uusia koiria eikä muutenkin oikein mitään. Niinkuin ei kyllä ennenkään.

Ninja kävi mökillä myös uimassa. Itse kaahlailin ja kutsui sitten neitiä niin tuli ja meni niin syvälle, että ei jalat yltänytkään pohjaan (tai pää pinnalle ;). Kävi tuon jälkeen pari kertaa vielä. Rohkea pikkulikka!

Pellolla kirmaillen ja vauhdilla ja ilmeellä tottakai!

Kukkaistyttö neiti

Ojassa yööööäää tassut kastuu
 Viikonloppuna tehtiin yks jälkiruutu nurmikolle. Meni ihan hyvin. Palasi hyvin ruutuun kun kävi poissa, jota ei tosin tehnyt kuin pari kertaa. Nyt ei kertaakaan tullut sellaista "ihmettelytaukoa" vaan koko ajan nokka tuhisi hommissa!

Tänään tehtiin taas jälkeä. Nyt olikin vähän pitempi tauko siinä hommassa. Tein taas tutulle nurmialueelle. Yhden ruudun ja yhden "putken". Ruutu meni hyvin ilman pydähdyksiä ja miettimisiä. Nuuskutteli suurimmaksi osaksi tallattua aluetta, mutta kävi pari kertaa pois ruudusta --> palasi heti takas. Eli luulen, että alkaa pikkuhiljaa mennä oppi perille.

Putki meni kans kivasti. Lähti hienosti etenemään, mutta melko loppupäästä taas se ihmettely ja hömppäily hetki. Rupesi istumaan ja katsomaan mua ja paineistui (?) ilmeisesti minusta ihan yhtäkkiä? En tajua, en itse kyllä tehnyt oikein mitään kun olin vaan hihnan päässä ja kehuin ja sanoin käskyä jälki muutamia kertoja. Mutta jatkoi kuitenkin ku ohjasin sen takaisin jäljelle ja loppu meni kivasti sitten. No täytyy yrittää itse olla vielä enemmän passiivinen ja jos menee hölmöilyksi ja istumiseksi ihan tolleen yhtäkkiä, nii oottaa ratkaiseeko ite paremmin ilman neuvomista vai oottaako siinä vielä tunnin kuluttua :D

Mutta edelleen on niii nastaa pähkäillä ja reenailla tota jälkee. Se on niin mun juttu!

Tässä vielä kuvia siitä kuin iloinen napero oli kun sai kantaa autolta kämpän ovelle mun avaimet!!
Avvaintenkantaja<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti