tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kuvia ja pikkukuulumiset




Moikka vaan. Paljon on taas ehtinyt tapahtua viime postauksen jälkeen. Pikkanen Ninja painaa jo 8,8 kg ja ekat rokotuksetkin ollaan saatu niskaan tai siis Ninja on saanut ;) Kaikki on sujunut oikein kivasti. Ollaan treffattu uutta koiraystävää ja omistajan ystävää. Koiruleilla oli oikein kivaa ja hienoa, miten Ninja tulee juttuun eri koirien kanssa ja ihmisten kanssa, sekä on heti uusissa paikoissa kuin kotonaan. Kuitenkin (ainakin vielä) on kivaa sekin, ettei Ninja ole liian kiinnostunut ihmisistä vaan touhuilee omiaan tai leikkii toisten koirien kanssa. Toivottavasti näin pysyy jatkossakin, liian ihmisrakaskoira on todella rasittava!




Ollaan tehty tottista ja ajettu jälkeä ja leikitty ja leikitty. Tottisjuttuja ollaan tehty nyt aika vähän, mutta sillon kun tehdään niin tuntuu, että menee vain joka kerta paremmin, kun ei "treenaa" nii paljon. No vois ottaa jonkin ns. viikon tehokuurin vaikka maahan menoon ja jättää sen sitte "muhimaan" ja jatkaa seuraavaksi sivulle tulolla ja perusasennon vahvistamisella. Huippu koiruli!

Jälkeä ollaan tehty ehkä nyt yhteensä se 10 kertaa. Välillä mennyt paremmin välillä taas... no huonommin. N jää "jumittamaan" tai rupeaa makaamaan jos vähänkään ottaa enemmän vetoa valjaisiin. No joskos tuo tuosta vielä. Nyt jätettiin jälki hetkeksi ainakin melkein kokonaan tauolle, aika ei riitä ja muutenkin ehkä tekee hyvää pennun aivoille ja pääkopalle, jos saa siitä taukoa. Ainakin sitä toivon :) Välillä toki jäljet menneet hyvin ja ei ole paineistunut valjasvedosta, ehkä pitää vaan vahvistaa röyhkeyttä.. No saa nyt nähdä. Jälki vain on edelleen niin kivvaa!












1 kommentti: