keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Omatoimi aksaa


Valmiina aksaamaan!


Eilen käytiin ap ennen töihin menoa hallilla aksaamassa Saanan ja malinois Fenin kanssa. Tehtiin ekaa kertaa ikinä pöytää, aika helposti pomppas ja alko tajuumaan, että siellä pitää pysyä niin pitkään kunnes lupa tulee. Sit pientä putki-pöytä, pöytä-putki "rataa".. Meni ok.

Tämän treenin pääagenda oli valssikahdeksikko. Ihan mukavasti meni, mutta roiski rimoja, kun oli kiire. Rimat oli 20cm. Höperö. Saatiin mukavasti sujumaan, Ninja teki, niiku ois ennemminkin tehnyt tuommosta. Ohjaajaki osasi välillä ohjata, välillä ei. Pari kertaa Ninja kiersi toisen esteen, sit tarjos jotain ihme ratkasuja. Mutta meni hyvin.

Sit putkelle lähetyksiä erilaisista kulmista. Ihan varmaa ei ollut meno joka suunnasta ja varmisteli eli kielsi. Varmuutta niihin, kun sanotaan putkeen, niin se myös tarkoittaa sitä. Muutenhan putki on super kiva Ännän mielestä.

Tehtiin rengastakin pari kertaa. Ninja oppi äkkiä meni aina läpi eikä kiertänyt. Lähetin palkkatargetille eripuolilta. Muutaman esteen suora - päähän palkkatargetti. Hyvin irtos. Hyvät treenit.

Nyt pitäis alkaa himotreenailemaan kotona kontakteja, ja hallilla kontaktiesteitä. Plus keppejä. Jänskää.

Viikonloppuna mennään taas aksailemaan hallille, kun kaveri tulee koiransa kanssa kyläiöemään. Super!!

1 kommentti:

  1. Pro Ännä, Ransu meni rengasta aluksi aina ihan mistä sattu :'D Aika super tulla kyläiöemään.

    VastaaPoista