torstai 22. lokakuuta 2015

Aksaamassa seittemättä kertaa

Aksaamassa. Vähän reilun viikon lepo, vaikka alkuviikko ollaa jo lenkkeilty suht normaalisti. Eilen pääsi vapaana juoksemaan. Oli aika villiä menoa, aattelin, että kohta sillä on taas joku jalka poissa pelistä. Jotkut sanoo, että haluaa nopeennkoiran ja ihailee Ännän vauhtia. Minä kyllä oon jo niin toista mieltä. Aina sattuu ja tapahtuu. Hitusen järkeä ja jäitä hattuun, kun sais nii jees.

Uskallettiin lähteä sitten aksaamaan, kun jalka ei oo oireillut rasituksenkaan jälkeen. Ninja veti tai ainakin yritti intopiukeana hallille. Aluksi käytiin taas normi lämmittelylenkki ja kyllä niin tiesi minne ollaan menossa.


Kentälle päätyä Ninja juoksi kaikki putket ja rallatteli muutenkin. Hassu. Ei jalka vaivannut ennen eikä jälkeen eikä nyt. Jee, Semmosta tällä kertaa. Koutsi sanoi, että tänään tehdään valsseja. No niin tehtiin, nimittäin viis peräkkäin. Eli 1-6 mustat. Oli muuten aika tiukkoja käännöksiä nuo hypyty 4-6. Piti tehdä aluksi 3-4 ja 3-6, kun putkesta sai taas niin paljon vauhtia, että enhän mä kerenny ohjata, eikä Ninja jarruttaa. Alkoi sujua. Ninja kuuntelee nyt hyvin mun ohjausta, eikä koita joka väliin juosta palkkatargetille palkan toivossa. Mutta irtoaa myös palkalle ookoo. Otettiin sitten 2 putki myös mukaan ja saatiin ihan ok suoritettua tuo pätkä. Jee. Ninja on nii nopea, että mun on pakko olla sitä koko ajan askel edellä ja muistaa miten ja missä ohjaan, muuten Ninja on juossut jo ohi tai tehnyt omat ratkasut. Nuissa valsseissa piti kääntää tosi nopeaa, ettei kerkiä lähteä lapasesta.

Sit tauon jälkeen 1-8 mustat. Jonkun kerran meni muuten hyvin, mutta ei muka menny 8putkeen. Höhlä. No sain kuitenkin lopulta menemään sinnekin ja ae pätkä meni ok. Oli myös vaikeuksia pysyä Ännän vauhdissa valsseissa.

Sit tehtiin punasilla 1-2, 2hypylle pakkovalssi. Uusjutskataas. Oli aluksi vaikeaa, kun aloin jotain valssin tapasta alkaa tekee ja pyörähtää ylimääräsiä pyörähdyksiä. Voi elämä. Sit 1-3 punaset. Meni ok, mutta putkeen meno kulma oli Ninjasta vaikee, että vasta kolmannella kerralla sain sille kerrottua, että sellasestaki kulmasta voi putkeen mennä. Oli taas mukavaa pitkästä aikaa aksata, juu pari viikkoo oltiin tauolla. Heh heh. Ens viikolla ei oo properro aksaa, mutta silti alkuviikosta päästään aksailemaan toisessa porukassa. Jesjes! Ja myös viikonloppuna - superkivaa. Ännä on super ja niiin toivon, ettei enää ykskää jalka oireile enää never, vaikka siitä ei kyllä voi mennä yhtään takuuseen tuon hurjapään kanssa.

Ninja valmistautuu aksaan. 

Ihan ite kävin akaaamassa ja nyt haluun ruokaa ja huomioo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti