torstai 15. lokakuuta 2015

Kreisidog sairastaa

Ninja saikuttaa. En tiedä missä ja miten Ännä on loukannut oikean etujalkansa, mutta nyt se varoo sitä seistessä. Liikkeessä ei ontumista ole, mutta paikalla seistessä varoo koipeaan. Maanantaina hoksasin ja pidin levossa, mutta eilen kiikutin koiruuden jo klinikalle. Diagnoosiksi saatiin mahdollinen lihasrevähdys, kun ei vääntelystä ja kääntelystä reagoinut mitään. Eikä jalka ollut turvonnut jne. Anturat oli varsinkin etujaloissa aika ohuet, niihin saatiin winterpad-voidetta.

Ninja oli kiltti eläinlääkärissä. Ell kehui Ninjaa kauniiksi sporttilabbikseksi ja kehui käytöstä. Ännä antoi pari pusua. Painoa oli 22 kg. Toivottavasti selvitään viikon lomalla ja kipulääkekuurilla. Tämän viikon aksailut jää väliin, mutta toivotaan, että Ninja on pian taas kunnossa. Harmitus.

Tekevälle sattuu. Jospa Ninja oikeesti sais joltain palan rauhaa, niin saatettas pysyä kasassa vähän pidempi aika kerrallaan. Jos ell vaikka kirjottas meille rauhottavia jatkuvaan käyttöön. Ninja on niin huima kreisidog, että sille kyllä varmasti ehtii vielä sattua vaikka ja mitä. Toivotaan kuitenkin, että pysyis yhtenä kappaleena ja selvittäis aina levolla.

2 kommenttia: