torstai 8. lokakuuta 2015

Agility 6



Siinäpä taas meikäläisten rataa, sekavine nuolineen jne :-D No jospa ees ite tajuun justjajust. Eka 1-4 palkka. 2 putki sokkoputki vai miks sitä nyt sanotaan, kun ei nää putken suuta. Haki hyvin, jos ite sekoilin ohjauksen ei menny putkeen, ylläri. 3putkeen ohjaus aika kaukaa, että ehi jo 4-5 väliin. Meinasin taas mennä näyttämään ihan suulle, että tästätästä, ihan kun ei Ninja itte jo osais. Huoh. No lopulta jalatkin sain sujuvasti mukaan ja liikuin! Niijuu muuten Ninjalla meni jossaki välissä vähän liian lujaa, kun hyppäs putken 2 yli kun koitin lähettää sitä putkeen, ei ihan aina onnista...

Sit tehtii 4-7putken suulle palkka. Nyt takaakiertoja, kun ollaan treenitty kuunteli paremmin 6n, meinas kyllä aluks karata, mut muistutin ja tuli mukana, jee! 6lle tehtiin niisto, samoin 8lle. Uus jutska, mut ihmee yksinkertanen meikäläisille. Sitten tauko.

Tauon jälkeen loppua 5-9. Tais mennä ihan ok melkolailla. Sitten koko rata. Kääks, mietin, että muistanko. No meni ekalla huipusti. Ninja meni melkoista kyytiä, mutta käänty kuitenkin myös tiukasti, huipputyyppi. Raivo aksakoira mulla. Sit tehtiin taas "hypyn näyttämistä" tai miks sitä nyt kutsutaan, parilla esteellä. Oli mulle vaikeaa, mut Ninjalle sit aika helppoo ku eukkoki alko ohjata oikein. Sit vielä kerran koko rata ja meno hyvin.

Voi mun kreisidogia. Ninja kun pääsee vapaaksi aksakentälle, se juoksee ekana putket läpi, hurjaa kyytiä. Sit kiertää kaikkien siivekkeiden läpi ja vielä jostaki putkesta. Naurettiin kouluttajan kanssa, että Ninja tietää jo valmiiksi miten rata menee, että turhaan mä tulen edes ohjaamaan. Hehheh. Mutta olipas taas kivaa kreisikoiran kanssa.


Kreisidog aksan ja jäähkän jälkeen. Mitä seuraavaksi??

Eilen nomeiltiin ihan vähän, kun alkoi olla jo hämärää. Lähihakupillitystä ja linjaa ja linjalle lähetyksiä, mutta pillipysäytys. Reagoi nopeasti ja pysähtyi, palkkasin namilla. Meni ihan kivasti siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti