lauantai 15. elokuuta 2015

Lomalla viimeinkin

Me alotettiin sitten loma! Melko kivoja kelejä luvannut. Ännä menee maanantaina kasvattajalle pariksi päiväksi hoitoon, kun me käydään miekkosen kanssa heittämässä pikkunen kesälomareissu. Nastaa. Jospa Ninjakin osaa käyttäytyä hoidossa ;-)


Tällä viikolla ollaan nomeiltu ja tokoiltu. Keskiviikkona tokoiltiin noutajaporukassa Sorsasalossa. Tehtiin perus paikallaoloa Ninjan kans. Lisäksi kaukoja häiriössä ihan ookoo menee jo, kerran tais omiaan alkaa vaihtaa. Täytyy alkaa opettaa myös seisomista..heti.. Merkin kiertoa kokeiltiin kiertää, mutta Ännä meinas että siihen pitää koskee ja kiertää. Not. Täytyy lomalla ostaa oma merkki ja kartiot - vihdoinkin!

Mukavasti pelas, vaikka olikin pitkästä aikaa porukkareeneissä. Virtaa oli kyllä toooosi paljon. Täytyis vaa treenata enemmän. Mieluiten joka päivä muutamia kertoja, nii opitut asiat menis paremmin kaaliin. Täytyy varmaan väsätä jonkun näköstä koulutussuunnitelmaa.

Sitten torstaina treenattii nomea. Ninja oli ihan liekeissä..liikaakin.. Palautukset oli jonkunlaisia, mutta luovutukset ei. Huoh. Pari kertaa tuli käteen suoraan, mutta suuri osa ilman jarruja lenkki selän takaa ja maahan puotti. Käskin kyllä nostaa ja tuoda sieltä maasta. Kuumana meinas olla taas. Alkaa mäklätä dameja tuodessa - ei hyvä. Kakkosmarkkeerauksessa meinas käydä vaihtaa toisen - onneks appari tuumas ettei tämä käy. Oli taas aika pohjanoteeraus meidän suoritus. Huomaa kyllä, että Ninja kuumuu heti pelkästään noudoista, vaikka suht hyvin se malttaa ja muistaa jo. Myös markkeeraustaito on kehittynyt. Malttia täytyy vaa saada paremmaksi. Vaikeeta tollasen kuumakallen kanssa..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti