keskiviikko 27. toukokuuta 2015

A/A 0/0


Eilen tuli liitolta viralliset tuolkset lonkkien ja kyynärien osalta. Vaikka eläinlääkärikäynnillä näyttikin hyvältä, aina sitä jännää viimeseen asti lopullisia tuloksia. Hienoa, hienoa!

Eilen oli myös tokokurssin 3. kerta. Aiheena jäävät.
Aluksi tehtiin ryhmä paikallaolo, maassa häirittynä. Kouluttajan oma koira oli rivissä, ja sille käskettiin eri liikkeitä ja lopuksi kutsuttiin luokse. Hyvin N kesti, ei noussut tms. Vähän kyllä pälyilee välillä muualle. Sit koutsi kutsui koiransa rivin edestä luokse pari kertaa. Ei ongelmaa. Paikkaistuminen, bra bra. Täytyy vaan kiinnittää huomio istumisessa siihen, että jää hyvään asentoon ettei ala itse sitten korjailla. Muuten jättekiva.

Sit yksilötreeninä jäävät. Meijjän murheet, miten me ollaanki nui vähä niitä harjoteltu. Maahanmenon se ossaa periaatteessa ihan kokonaisena liikkeenä, mutta seisominen vielä ihan hirvee, istumista ei olla edes kuin pari kertaa otettu. Nyt jäävät tehotreeniin, kiitos.

Aluksi näytettiin seisominen, jonka N osaa jotenki käsimerkillä. Käsimerkin häivytystä, ja heti aluksi ei yhtään askeleita saa ottaa. Mä oon lepsuillu ja aatellu, että kyllä se jo osaa. No ei osaa. Paljon treeniä tarttee vielä. Tähän meille suositeltiin takapalkan käyttöä, nyt mä oon antanu liikaa vaa kädestä. Heittopalkkaa, takapalkkaa jne. enemmän käyttöön.

Sit maahanmeno, joka ihan ok. Nopea. Ohjaaja ku vielä osais ohjata, nii kiva! :-D

Sitten istuminen. Peruuttaen ja kädellä ohjaten, taas ohjaaja oli kömpelö kuin mikäkin. On se vaan välillä nii vaikeeta, kun omistaa kaks vasenta kättä, vaikka on oikee kätinen, häh. No ihan kivoja, täytyy vaa alkaa treenailla näitä jääviä ihan urakalla!!

Ninja oli kyllä näissä treeneissä vielä yleistä olemustakin hösömpi, keskittyminen herpaantui. Haisteli maata, siks en tykkää heitellä nameja maahan, alkaa ettiä jo muutenkin toisilta tippuneita nameja. Hösselöpösselö meininkiä oli liikaa. Ens treeniä ennen tehään jo jonkun näköstä treeniä kotosalla samana päivänä, jotta ois edes vähän keskittyneemmässä tilassa.

Lopuksi vielä seuraamista häiriössä, eli pujottelua kartioiden välistä, ok. Paperialusta päälle, joka rapisi. Aluksi N ihmetteli, tokalla kerralla meni ok. Sitten lakanan päältä, ihmetteli aluksi tätäkin "outoa valkosta läikkää" maassa. Sit ruokapussi ja leluja, aluksi meinas nuuskuttaa ruokaa, mut ei suuremmin haitannu. Leluilla sama. Hyvin keskitty tässä hommassa! Kivat treenit jälleen, nyt vaa pittää sisäistää opit ja treenailla omatoimisesti, etenkin niitä ikäviä (tai siis kivoja) jääviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti