tiistai 17. helmikuuta 2015

Ai niin.

Heippahei. Eipäs olla oltu kovinkaan ahkeria taikka aktiivisia tämän blogin kanssa..

No Neito Ninja on jo(!) 10kk ikäinen koiruus, eikä siis mikään pikkupentu enään, vaikka toki kakara vielä onkin.
Tämän vuoden tavoitteeksi vois laittaa TOKON ALO luokan kisat, varmaankin uusilla säännöillä vasta kisakentille lähdetään, mutta eipä sitä koskaan tiedä. Ja tietenkin taipparit alku kesästä. Keväällä ollaan menossa Savon Nuuskujen taipparikurssille oppia hakemaan, jännää. Tietty kesällä taas jäljestystä ja maastoja treenataan, jälki jäi syksyllä ihan kivalle tasolle ja siitä hyvä lähteä jatkamaan. Mihinkään meillä ei onneksi ole kiire, joten turhaa stressiä on ressaavan ohjaajankaan ottaa kaikesta.. hehe. Myöskin kiinnostais kokeilla agilitya tuon vauhdikkaan typyn kans.

Nomepuolikin kiinnostaa jonkin verran, saa nähdä miten pitkälle sitä lähdetään treenaamaan. Aika näyttää. Avoimin mielin koitetaan edetä.

Tietty tavoitteena on pysy myöskin terveenä, mitää pahempaa ei onneksi ole sattunut *koputtaa puuta* kuin puolen vuoden iässä tassuhaaveri ja vielä pahimpaan loska-aikaan. Onneksi siitäkin selvittiin kuukauden saikulla.

Myös viralliset luustokuvat kuuluvat tähän vuoteen ja silmätarkki mahdollisesti myös tänä vuonna.
Muuten jatketaan samalla leikkimielisellä linjalla, ohjaajakin vois vähän välillä hellittää, jos pipo meinaa kiristää. Kaikkea tarvii kerrasta pilkun tarkasti suorittaa. Hauskaa ainakin tuon otuksen kanssa on puuhailla :-)

Arjessa helppo koira. Aamu-uninen pikkuhupsu, tykkää leikkiä leluilla, repiä, riuhtoa, haastaa. Ihana. Oppivainen, rakastettava.

Ehkä palataan asiaan taas muutaman kuukauden kuluttua.


Jenni ja Ninja

1 kommentti:

  1. Tokoilua jeejee! Kuulostaa aikas kivalta. Me ollaan ihan lässähdytty eikä ransun kanssa olla aksailtukaan pariin kuukauteen kun ei vaan kerkiä ja riitä ajatukset joka juttuun.. Mutta millon treffaillaan? <3

    VastaaPoista