keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Jälkeä

Käytiin testaamassa uusia jälkivaljaita itseteossa tänään. Ajettii läheiselle nurmialueelle. Kävin tekemässä jäljen, ja N odotti häkissä autossa. Hienosti meni odottaminen, ei kuulunut mitään ja vaikutti rauhalliselta kun palasin autolle. Otin pois autosta ja sai olla vapaana parkkiksen toisella puolella olevalla nurmialueella. Otettiin pari kertaa luoksetuloa, meni kivasti. Kerran meinas, että hajut vie mennessään, mutta tuli kuitenkin kun murahdin. Hieno neiti! Kadulla meni lapsia ja muita koiria ja kiljuvia kakaroita, myös jäljen ajon aikana, ei häirinneet neitiä.
Täällä pöydän alla on nääääin kiltti labbis
Tein noin 10 askeleen mittaisen jäljen, jonka lopussa ja alussa askeleella enemmän ruokaa. Alussa lähti ihan hyvin paalulta, mutta sitte yhtäkkiä tyssäs kun seinään nuuski ja koitti syödä namia, mutta nosti aina nokan ylös ja rupesi lopulta istumaan. No ohjasin takaisin jäljelle ja toistin käskyä. Lähti jatkamaan taas. Eteni hyvin askel askeleelta, olin itse kyykyssä takasivulla ja jarruttelin vähän. Harmillisesti kuitenkin haistoi loppu namikasan ennen toiseksi viimeisintä askelta ja yks askel jäi välistä ja meni ilmavainulla kasalle. No mitä tästä opimme, tehdään ens kerralla ns. jälkiputki: eli paksumpi jana ja siihen nameja.

Eli huomenna uusiksi. Jos vain ois ok ilma, eikä satais vettä kaatamalla niin saatais muutama hyvä toisto. Ehkäpä teen huomenna kaksi lyhyttä putkea ja koitetaan niillä.

Tottistelua tehtiin kans hieman, sivulle tuloa, istumista ja maahanmenoa. Kivasti meni nekin.

Oon vain kiltti labradoori

Tai sitten en olekaan, krääääyh mee pois sen kamerasi kanssa!

No jaa mälsää

Nyt alko jo väsyttää koko homma huoh

No joo oon mää ihan kiltti jos vaikka ois jo ruoka-aika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti